Παρακολούθηση υλοποίησης έργου/πράξης βάσει χρονοδιαγράμματος

Σε συνέχεια της σχετικής Εγκυκλίου και προκειμένου να καταστεί δυνατή η λήψη διαχειριστικών μέτρων από το Υπουργείο και την Υπηρεσία μας, απαιτείται η λεπτομερής συμπλήρωση του συνημμένου Χρονοδιαγράμματος (ΠΙΝΑΚΑΣ 7) από τους επιβλέποντες των ενταγμένων στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας έργων.
Παρακαλούμε για τη συμπλήρωση κατά προτεραιότητα των έργων με το μεγαλύτερο συμβατικό ή προς συμβασιοποίηση αντικείμενο και για τη συμπλήρωση όλων, μέχρι το πέρας του Ιουλίου 2013.

Η αποστολή του πρότυπου συνημμένου Πίνακα 7 θα σας σταλεί και με e-mail και η επιστροφή του συμπληρωμένου Πίνακα θα γίνει με e-mail στον αρμόδιο χειριστή και ταυτόχρονα κοινοποίηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η συμπλήρωση του Πίνακα, γίνεται σε επίπεδο ενταγμένης Πράξης και αφορά μόνο τα Υποέργα που είναι Εργολαβίες ή Προμήθειες ή Μελέτες (πχ ΣΧΟΟΑΠ). Σε περίπτωση που μια πράξη περιλαμβάνει περισσότερα του ενός Υποέργα της φύσης αυτής, αυτά θα απεικονίζονται ένα-ένα στην ενότητα 5 στα σημεία 5.1, 5.2, 5.3 κλπ

Επιστολή

Πίνακας προς συμπλήρωση